Sunday, July 4, 2010

Jalan-Jalan

Ola darlings....

aiyohhh berhabuk nye my blog ni...between resting & blogging,I prefer to rest haha malas betul nak blog lately....I just came back from a short trip to Terengganu & Pahang with my family..of coz Iman ikut sekali...kire tu 1st trip jauh for him...alhamdulillah takde meragam,hassle-free & FUN....I guess he loves travelling so much like I do :) mak borek anak rintik eh hehe

Iman & saya :)

Otw to kuantan from KT

Teluk Cempedak, Kuantan

will upload more piccas later, insya Allah...bestnye holiday kan..hmm rase nak gi jalan2 lagi...where eh yg best nak relax2 n plg penting baby friendly...theme park x sesuai lah Iman kecik sgt lagi...dia x kan enjoy..parents dia pulak yg terlebeh enjoy..sian Iman huhu...takpe nanti sesi google menggoogle......ohhh speaking bout vaccay baru teringat our 1st anni will be on ramadhan...if nak gi jalan kene awalkan celebration lah kot...xdelah fancy or expensive plan pun...biase2 je lagi2 dah ade Iman...kene cari tempat yg baby friendly...hubby insisted to bring Iman along sbb dia kate lagi best which I agreed, bile dah ade anak if possible mane2 pegi pun mesti nak angkut anak sekali huhu..

alaaaa boringnyeee class nak start dahhhh *blurghhhh*

6 comments:

Hudarla said...

yang,u finally proceed with the master plan? good luck.so bila start jadi half mummy and half student nie? ;)

f.i.e.z.a said...

kiutnyaaaaa baby didaaaa.omg nak picit jek pipi tu hehe

DiDa BumBLeBee said...

huda : yeap...dah abes pantang kene la proceed...i start next week huuuu nak jadi full time mommy je boleh tak :p

sis : boleh nnt we all turun sarawak u picit je iman puas2 :)

fana said...

wew bestnyeeee.. hehe dah leh bawa baby jalan2 syok2.. i masih berdua huhu:) doakan yer ida :) take cre dear miss u!!

Mawar_Mohamad said...

Salam dida,slmt menyambut ramadhan bersama keluarga tersyg.semoga kita dpt menjalani ibadah sempurna sepjg bulan mulia ini insyaAllah ameen-Mawar,Mohd&Hamzah

misha.w said...

sekejapan je dah bersemangat. :)