Thursday, March 26, 2009

Aritu saye pergi membeli kain.
ye kain for hari itu lah.
and guess what? pencarian hanya memakan masa 1 jam setengah saje. woohoo~
ye memang mudah dan pantas. malah hasil yg dirembat sgt memuaskan hati dan mata
Alhamdulillah saye sgt suke, itu penting for me...walaupun pada mulanya mendapat saingan dengan kain lagi satu tetapi Cik L kamu menang. syabas! haha

As for Mr.Fiance dia tak perlu buy kain for nikah becoz he got that sepasang with sampin mase tunang dat day.

Later dat day, belanja mama makan nasik beriyani and mango juice kegemaran nya.



balik umah apelagi, bergaye persis patong model kain depan papa pulok....and papa menyukainya juga...awwwhh sweet daddyku ini~ he's fussy bab-bab itu tidak seperti saye. huhu terbalik.

Malam tu pulak teman Mr.Fiance gi site di hartamas. lepak menunggu sambil makan corntos and ribena...perfect match untuk masa yg cepat berlalu. hoho


sekian.

2 comments:

f.i.e.z.a said...

seyes i teringin nak nasik briyani kat jln tar tu.ape tah nama dier.
adoii.bln 7 karang wajib mkn kat ctu.hehe

DiDa BuMBLeBee said...

hehe insaf.
okie mungkin leh lepak same. ;)
i teringin mee belacan, laksa sarawak ori, mee kolok, ice kacang swee kang, kuih celorot, obor-obor..hah camne tu huhu hope dpt mkn semua dis june hehe