Wednesday, March 18, 2009

I am searching for a bridal boutique in selangor/kl atm* eventho I have few in my list. just nak compare price and design je. Let say if butik A (butik femes yg mahal) & butik B (butik yg price dia reasonable) ade design n baju yg berkenan di hati with the same material kan, I will go for butik B,definitely~ mesti lah nak yg berbaloi. It doesnt mean u have to go to rizalman just to have a simple kurung or lace dress unless u do have lotsa $$$$$ to spend & savings especially for your life after married..or designer tu nak sponsor ke? if itu kesnya, tidak mengapa nak Michael Ong or Vera Wang buat baju pun bisa dong hehe. tak kan nak bergolok gadai for wedding and lepas kahwin parents nak tanggung lagi is a no-no. ikut kemampuan sudey ;)

I still remember one of my cuzzy bought a lace-beaded material for 1000 pound. yes u read dat right. It's not even a dress pun lagi hanya kain semata-mata. woohooo sampai encik radzwan radzwil ckp susah nak jahit sebab byk sgt beads nye. hehe. but hey ikut citarasa masing-masing.

skang mmg byk design yg cantek pun. yg pelik pun byk jugak. hehe.

as for Mr.fiance he doesn't mind at all about it. "mane2 je pun ok" huh. suruh pakai costume barney kang baru tahu. why la some guys sgt x kesah ye bout baju kawen....but mmg pun perempuan more particular on this....x nak mcm ni lah x nak mcm tu lah...huhu as for me yg mane my mom n my sis suka, itu lah yg akan saya suka....selalu mcm tu...senang kan. taste lebey kurang je. =)


taken from content.perspicuity.com


agagagaga I'm so pening with Mr.Fiance sometimes.

4 comments:

Nadya said...

speaking thru experience..bese la tu laki..mane kesah sgt..and u anak ppuan mesti le xtra lebey sket kann..baru d glam gtu..hehe

aura tu xlame lagi menyerap masuk la tu..k yaya dulu sampai the day b4 pun xde rase pe pun lagi..siap tanye org,normal ke tak aku nie..haha

f.i.e.z.a said...

msti u bz w the wedding preparations skang kan..msti best eh..hehhe..
salu2 la update k..n add pics jugak :)

DiDa BuMBLeBee said...

hehe tu la. mase tunang pun saye happy sahaje. xde aura ape. rase mcm hari raya, boleh? haha

ye lelaki x kesah...ape yg kite tunjuk itu yg dia kata ok. mcm pilih kuih raya. =)

DiDa BuMBLeBee said...

sis fieza : huhu sedang membuat one by one. insya Allah will update lagik and lagik. hehe